MCDONALD'S AMSTERDAM SPAKLERWEG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 824 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Amsterdam Spaklerweg. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 7:08 Gaf dit vaker aan nooit frisdrank wat al koud is toevoegen bij het eten.Patat was weer ijskoud.Dan geef de klant de gelegenheid ook iets te kunnen toevoegen wat alle restaurant doet.Vroeger ook bij Mc Donald gewerkt ging heel wat beter.bezorger ok
7 jul 2024 om 22:12 Heerlijk gegeten en vlot bezorgd!
22 jun 2024 om 23:16 Ik heb te lang op mijn bestelling moeten wachten. De tijden van de livetracking ging van 17 min naar 40 min naar 50 min en ga zo maar door. Uiteindelijk kwam de bestelling lauw aan.. en ook geen rietje voor mijn milkshake.
22 jun 2024 om 22:06 Heerlijk gegeten, niks mis mee
18 jun 2024 om 22:12 Zak was helemaal doorweekt. Nemen telefoon niet op
16 jun 2024 om 19:54 The website said that delivery would take 30 minutes, but everything took over 90 minutes. They also didn't give us sauce, tubes, tomatoes, apple slices, and they gave us the wrong burger.
27 mei 2024 om 0:35 Een verschrikkelijke ervaring! Eerst duurt het 2,5 uur voordat je bestelling wordt geleverd en dan krijg je ook nog iemand die je belt en geen woord Nederlands spreekt! Dan ligt de bovenkant van je broodje ergens in de zak!! Nooit hier iets bestellen
12 mei 2024 om 23:10 Mijn bezorging is niet aangekomen. Maar gelukkig heb ik vandaag een bericht gekregen dat ik mijn centjes terug krijg. Daar ben ik heel blij mee.
9 mei 2024 om 12:06 Eten was lauw en we kregen een kokos milkshake ipv een aardbeien milkshake. Niet te drinken. Prijs / kwaliteit was niet ok
27 apr 2024 om 14:10 Was top